Aanbevolen

Palletwagen pompwagen pompkar transpallet 2500 Kg met tandem

Palletwagen pompwagen pompkar transpallet 2500 Kg met tandem

Palletwagen 2500 kg / Pompwagen 2500 kg -Onze palletwagen 2500 kg is in zijn categorie de ideale com..

205,00€ Excl. BTW: 205,00€

Palletwagen pompwagen 2500 Kg 80 cm

Palletwagen pompwagen 2500 Kg 80 cm

Palletwagen pompwagen 2500 KG - 80 CMSpecificaties:Capaciteit (in kg): 2500 Wieluitvoering: pol..

389,00€ Excl. BTW: 389,00€

Palletwagen pompwagen 1500 Kg 51-165 MM extra laag

Palletwagen pompwagen 1500 Kg 51-165 MM extra laag

Palletwagen pompwagen 1500 KG 51-165 MMCapaciteit (in kg): 1500 Wieluitvoering: poly/tandem ste..

445,00€ Excl. BTW: 445,00€

Palletwagen pompwagen 2000 Kg 150 cm

Palletwagen pompwagen 2000 Kg 150 cm

Palletwagen pompwagen 2000 KG - 150 CMUitvoering:  -Capaciteit 2000kg  -Hefhoogte 115mm &n..

479,00€ Excl. BTW: 479,00€

Heftafel schaartafel 1000 Kg.

Heftafel schaartafel 1000 Kg.

Heftafel schaartafel 1000 Kg.Uitvoering:  -Enkele schaar  -Capaciteit 1000kg  -Min. h..

485,00€ Excl. BTW: 485,00€

Heftafel schaartafel 136Kg.

Heftafel schaartafel 136Kg.

 Heftafel 136 Kg.Heftafels zijn uitgevoerd met polyurethaan wielen,  die geremd kunnen wor..

156,20€ Excl. BTW: 156,20€

Heftafel schaartafel 350 Kg. extra hoog

Heftafel schaartafel 350 Kg. extra hoog

Heftafel schaartafel 350 Kg.Uitvoering:  -Dubbele schaar  -Capaciteit 350kg  -Mi..

395,00€ Excl. BTW: 395,00€

Heftafel schaartafel 455 Kg.

Heftafel schaartafel 455 Kg.

 Heftafel schaartafel 455 Kg.Max gewicht 455 Kg Bladmaat: 815 x 500 mm Min Hoogt..

271,90€ Excl. BTW: 271,90€

Palletwagens en pompwagens

Palletwagen kopen, de goedkoopste palletwagens van Nederland. Hoge kwaliteit palletwagens voor een scherpe prijs. Wij kunnen prima concurreren met verschillende grote merken en onze artikelen doen daar niet voor onder. Door een slimme inkoop en een bescheiden advertentiebudget kunnen wij de prijzen van onze artikelen laag houden.. Naast palletwagens hebben wij ons ook gespecialiseerd in verschillende types heftafels en stapelaars. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan heftruck verlenglepels. 

Wij hebben een geschikt model voor iedere klus, om welke machine het ook gaat. Kijk goed naar de belastbaarheid van het apparaat om te bepalen wat u nodig heeft. Komt u er niet uit, neem dan even contact met ons op. Wij voorzien u graag van het juiste advies.

Op zoek naar een palletwagen of andere middelen voor intern transport? Via onze website bieden wij u een complete lijn palletwagens en pompwagens aan. Door een scherpe selectie te maken in fabrikanten kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige palletwagen leveren welke iedere proef zal doorstaan. Met de éénhandsbediening en de zeer gunstige draaihoek, zijn deze palletwagens een graag geziene hulp in uw magazijn. Deze palletwagens worden overigens geleverd met enkele- en tandemvorkwielen en met polyuretaan- en nylon wielen. Een handmatige pallettruck is ideaal voor het vervoer van bijvoorbeeld pallets over kortere afstanden. Als lasten echter zwaarder worden en er regelmatig vervoer plaats vindt, is het gebruik van een palletwagen niet de efficiëntste manier van werken. Doordat de palletwagen beschikt over een geoptimaliseerd hydraulisch systeem, is er minder kracht nodig om te pompen. Daarnaast zorgen de gelagerde wielen voor een verkleining van de noodzakelijke trekkracht. Hierdoor is het voor uw medewerkers ergonomisch verantwoord om te werken met een palletwagen. Voor langere afstanden wordt een meerijd palletwagen interessanter door de hogere snelheid. Voor deze situaties biedt een elektrische palletwagen uitkomst. Elektrische pallettrucks zijn verkrijgbaar in verschillende varianten; zowel een meeloop als meerijd variant. Voor relatief korte afstanden is er nauwelijks verschil in productiviteit tussen beide varianten. Voor langere afstanden wordt een meerijd pallettruck interessanter door de hogere snelheid.

Tevens leveren we palletwagens in de volgende modellen: Standaard voor europallets. Extra lange palletwagens. Extra korte palletwagens voor in vrachtauto’s. Extra brede palletwagens. RVS palletwagens. Palletwagens met weeginrichting. Extra hoge palletwagens. Elektrische palletwagens. Palletwagen.com wil met haar meest verkochte en meest gangbare model de goedkoopste zijn.

Op palletwagen.com proberen we een zo actueel mogelijk aanbod te bieden van de meest gangbare modellen palletwagens en pompwagens. Heeft u een type palletwagen nodig dat u niet op onze website aantreft? Neem dan even contact met ons op, want dan kunnen we kijken of we deze eventueel toch kunnen leveren.

Wat is een palletwagen?

Een gekke vraag misschien voor mensen die al jaren gebruik maken van een palletwagen of een pompwagen, maar voor veel mensen is het begrip palletwagen niet bekend. Ook iemand die onbekend is met het fenomeen kan er een nodig hebben, dus daarom hierbij een stukje toelichting. Een palletwagen is een handig hulpmiddel voor het verplaatsen van goederen. Deze goederen zijn geplaatst op pallets, vandaar ook de naam palletwagen. De meeste palletwagens werken mechanisch. U kunt met een dergelijk apparaat bijvoorbeeld gemakkelijk goederen vervoeren binnen uw magazijn en ook wordt een dergelijk apparaat vaak ingezet voor vervoer van een vrachtwagen naar een opslagruimte, magazijn of een andersoortige bedrijfsruimte.

Wat is het verschil tussen een palletwagen en een pompwagen?

Soms wordt er gesproken van palletwagens en soms van pompwagens, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Dat verschil is er niet. Het zijn twee benamingen voor hetzelfde apparaat. Ook hierover kan bij leken verwarring ontstaan, vandaar dat we dit op onze website ook graag even toelichten. Een andere benaming voor een palletwagen is ook nog transpallet of pallettruck.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een palletwagen?

Wat met name van belang is bij de aanschaf van een palletwagen pompwagen is het hefvermogen. Als u de machine zwaarder belast dan dat deze aankan, dan kan het apparaat het begeven. Schat dus van te voren goed in hoe zwaar de goederen zijn die per pallet vervoerd moeten worden en stem hierop uw aankoop af. Mocht u hierin advies nodig hebben, neem dan contact met ons op. Wij brengen graag een advies op maat uit.